Това предвижда проектопрограмата на Народното събрание (НС) за тази седмица.  В четвъртък

...
Това предвижда проектопрограмата на Народното събрание (НС) за тази седмица.  В четвъртък
Коментари Харесай

Депутатите ще изслушат министър Гечев за ограниченията върху достъпа на продукти от Украйна

Това предвижда проектопрограмата на Народното събрание (НС) за тази седмица. 

 

В четвъртък оферти дневен ред е включено и чуване на министъра на правораздаването в служебното държавно управление Крум Зарков по отношение на настоящи проблеми в дирекция „ Българско поданство “ към Министерството на правораздаването, свързани с придобиването на българско поданство.

 

Предвижда се това да бъде първа точка за четвъртък, 4 май. Двете чувания на Гечев и на Зарков са по предложение на депутати от „ Възраждане “.

 

В петък от 9:00 часа е очакван блицконтрол, в границите на който, според парламентарния устав, министър-председателят и заместниците му дават отговор на настоящи устни въпроси от народните представители.

 

След това, по искане на „ Българска социалистическа партия за България “, ще се състои чуване на вицепремиера по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов по отношение на осъществяването на решението на предходното Народно заседание, с което беше длъжен Министерският съвет да предприеме дейности за изменение на Плана за възобновяване и резистентност в част енергетика.

 

Миналата седмица Пеканов не можа да се яви в Народното събрание поради командировка отвън страната. По същата тематика се предлага да бъде изслушан и служебният министър на енергетиката Росен Христов.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР